Csokoládé mártó gépek

A csokoládé mártó gépek kiválóan alkalmasak a csokoládék melegen tartására és a termékek mártásának megkönnyítésére. A technológiai hőmérséklet könnyű betartása lehetővé teszi a megfelelő vastagságú és állagú mártást, valamint az aromaveszteség nélküli melegen tartást.

Csokoládé mártó gép

Opciók:

  • Tartalék csésze és fedő (rozsdamentes)

SCIOGLICHOC széria

Minőségi Olasz csokoládé mártó gépek cserélhető rozsdamentes acél tartállyal. A berendezések rendelhetők analóg és digitális kivitelben is. Az analóg kivitel esetén a manuális hőfokszabályzón beállított hőmérséklet elérését egy visszajelző lámpa mutatja. A digitális változatnál a hőmérséklet beállítása és ennek pontos és folyamatos visszajelzése is digitális hőfokszabályzón történik.

  • Ellenálló speciális műanyag burkolatok
  • Kivehető rozsdamentes acél tartály és fedő
  • Az analóg gépeken a hőfok 60 a digitális gépeken pedig 50 Celsius fokig szabályozható

Analóg csokoládé mártó gépek:

  • 0,8 liter x 3 db tartály (90W)
  • 1,5 liter x 2 db tartály (160W)
  • 1,5 liter x 4 db tartály (320W)
  • 1,5 liter (80W)
  • 3,5 liter (80W)
  • 6 liter (130W)
  • 9 liter (200W)
  • 13,5 liter (265W)

Digitális csokoládé mártó gépek:

  • 3,5 liter (80W)
  • 6 liter (130W)
  • 9 liter (200W)
  • 13,5 liter (265W)

Csokoládé temperáló gépek

A csokoládé temperáló gépek a csokoládé bevonat készítés magasabb fokát teszik lehetővé. A berendezés tartályában a csokoládé melegítése a minőség és a megfelelő állag megtartásának figyelembevételével megy végbe. A berendezés nemcsak melegíti a csokoládét, de folyamatos cirkulációt is biztosít. Az alapanyag kiadagolása utáni minél előbb történő megfelelő szilárdulás érdekében a kilépési pont előtt a berendezés hűtőrendszere vissza is hűti a terméket.

SCIOGLICHOC széria

Minőségi, felső kategóriás Olasz csokoládé temperáló gépek asztali és állványos kivitelben fagylaltozók, éttermek, hotelek, cukrászdák és üzemek részére. A berendezéshez különböző kiegészítők kaphatók, többek között szalagos rendszerű bevonóvá is átalakítható. Érintő képernyős vezérlésének köszönhetően a temeperálás teljes folyamata szabályozható és nyomon követhető.

  • Modern, rozsdamentes acél burkolatok
  • Két külön motor: 1-tank 2-szállítórendszer
  • Elektronikus pedállal pontosan szabályozható adagolás, miközben a dolgozó kezei szabadok maradnak
  • Tárolási üzemmód: a csokoládé melegen tartása / tárolása (például éjszakára)
  • Az adagolási út megfordítható a berendezés egyszerűbb tisztításához
  • A különféle csokoládékhoz különböző programok menthetők
  • A berendezés megfelelő leállításához a programmal rendelkezik
  • A berendezés rendelhető asztali 5,5 kg-os és állványos 12 valamint 24 kg-os kivitelben, illetve dupla állványos 5,5 és 11 kg-os kivitelben is.

Opciók:

  • ICBELT szalag 12 és 24 kg-os temperáló gépekhez szalagos rendszerű géppé történő átalakításhoz
  • ICBELT szalaghoz különféle tartozékok
  • Körasztal különféle bevonatok készítéséhez