Kelesztő kamra

Cégünk széles választékban gyárt kelesztő kamrákat a sütőipar és cukrászipar részére. A párafejlesztő automatikák teljes egészében saját üzemünkben készülnek, professzionális kivitelben. A panelrendszer egy kifejezetten erre szakosodott gyárban készül Olaszországban, magas minőségben. Az automatika természetesen panelek nélkül is megvásárolható, felszerelhető.

Kelesztő automatika
Kelesztő automatika vezérlés

Kelesztő automatika

Saját gyártású professzionális pára és hőfejlesztő automatikánk kelesztő kamrákhoz. A kifejezetten kelesztőkhöz készülő alkatrészeknek köszönhetően megbízható üzemelés és hosszú élettartam várható el a kelesztés közben fennálló rendkívül maró hatású környezetben is. A rendszer a kamra tetejére szerelhető.

  • Teljes egészében saválló AISI304 rozsdamentes anyagokból készülő rendszer
  • Külön szabályozható páratartalom és hőmérséklet (külön digitális műszerrel mindkettő)
  • Automata és manuális üzemmód
  • Teljes egészében rozsdamentes ventilátor és ventilátor ház
  • Rozsdamentes acél fűtőbetétek
  • Automatikus vízvétel a hálózatról
Kelesztő kamra (pékség)

Kelesztő kamra

Speciálisan sütőipari célra készülő szigetelt panelrendszer kelesztőkhöz. Többféle kivitelben rendelhető, anyaga lehet speciálisan felületkezelt alumínium vagy rozsdamentes acél. A panelek a szabványos méretek mellett rendelhetők teljes egészében igényre szabott méretben is.

  • Kifejezetten kelesztési célra tervezett panelek
  • Felszerelhető pára és hőfejlesztő automatikával, de enélkül is megvásárolható
  • Polikarbonát ablakokkal felszerelt ajtó(k)
  • Tetszőleges számú és elhelyezésű ajtóval rendelhető
    • Egy ajtó
    • Két vagy több ajtó
    • Dupla ajtó oszloppal
    • Dupla ajtó oszlop nélkül
    • Elhúzhatós ajtó
  • 60 mm vastag szigetelt panelek
Mobil kelesztő kamra - rozsdamentes kivitel

Mobil kelesztő kamra

Kisméretű üzemek számára kifejlesztett professzionális kelesztők. A normál ipari kelesztőkkel megegyező hatékonysággal képesek dolgozni, de fix lemeztároló sínekkel rendelkeznek (nem vehető ki a kocsi). Rendelhetők alumínium és rozsdamentes panelekkel is.

  • Szigetelt panelszerkezet
  • Szabályozható páratartalom és hőmérséklet
  • Levegő cirkulációs rendszer
  • Digitális vezérlés
  • Automata és manuális üzemmód
  • Vízhálózatra köthető (automata vízvétel)
  • Kerekekre szerelt berendezés
Mobil késleltetett kelesztő

Mobil késleltetett kelesztő kamra

Kisméretű üzemek számára kifejlesztett professzionális késleltetett kelesztők. A normál ipari kelesztőkkel megegyező hatékonysággal képesek dolgozni, de fix lemeztároló sínekkel rendelkeznek (nem vehető ki a kocsi). Rendelhetők alumínium és rozsdamentes panelekkel is.

A késleltetett kelesztési technológiával jól tervezhetővé válik a termelés és hatékonyabbá tehető a gyártás. A berendezés negatív hőfoktartományban is képes dolgozni. A kelesztési folyamat így a technológiának megfelelően nyújtható el, ennek köszönhető az optimalizálás. A berendezés kifejlesztésének alapötlete az éjszakai munkaórák számának csökkentése volt.

A késleltetett kelesztési ciklus 4 alciklusból áll.

  1. Hűtés: -5 / -10 Celsius közötti hőmérsékleten, páratartalom szabályzás nélkül 4-6 óra között.
  2. Tárolás: + 2 / – 8 Celsius között 70%-os páratartalom mellett alkalmas a tészta tárolására 72 órán keresztül.
  3. Elő-kelesztés: + 8 / + 13 Celsius között a tárolási fázisból lassan felolvasztja a tésztát 80%-os páratartalom mellett.
  4. Kelesztés: Az utolsó lépés, mely egyben a legfontosabb is egyben. A ciklus végén a termék készen áll a sütésre. + 28 Celsius 85-90% páratartalom 2-3 óra.
  • Ciklus skála mutatja az aktuális állapotot
  • A berendezés negatív hőfoktartományba is képes üzemelni
  • Szigetelt panelszerkezet
  • Szabályozható páratartalom és hőmérséklet
  • Levegő cirkulációs rendszer
  • Digitális vezérlés
  • Automata és manuális üzemmód
  • Vízhálózatra köthető (automata vízvétel)
  • Kerekekre szerelt berendezés
Késleltetett kelesztő kamra

Késleltetett kelesztő kamra

Késleltetett kelesztő kamrák egy vagy több sütőkocsi befogadására alkalmas kivitelben.

A késleltetett kelesztési technológiával jól tervezhetővé válik a termelés és hatékonyabbá tehető a gyártás. A berendezés negatív hőfoktartományban is képes dolgozni. A kelesztési folyamat így a technológiának megfelelően nyújtható el, ennek köszönhető az optimalizálás. A berendezés kifejlesztésének alapötlete az éjszakai munkaórák számának csökkentése volt.

A késleltetett kelesztési ciklus 4 alciklusból áll.

  1. Hűtés: -5 / -10 Celsius közötti hőmérsékleten, páratartalom szabályzás nélkül 4-6 óra között.
  2. Tárolás: + 2 / – 8 Celsius között 70%-os páratartalom mellett alkalmas a tészta tárolására 72 órán keresztül.
  3. Elő-kelesztés: + 8 / + 13 Celsius között a tárolási fázisból lassan felolvasztja a tésztát 80%-os páratartalom mellett.
  4. Kelesztés: Az utolsó lépés, mely egyben a legfontosabb is egyben. A ciklus végén a termék készen áll a sütésre. + 28 Celsius 85-90% páratartalom 2-3 óra.
  • Ciklus skála mutatja az aktuális állapotot
  • Egyszerűen kezelhető, könnyen átlátható érintő képernyős vezérlés.
  • A berendezés negatív hőfoktartományba is képes üzemelni
  • Szigetelt panelszerkezet
  • Szabályozható páratartalom és hőmérséklet
  • Levegő cirkulációs rendszer
  • Digitális vezérlés
  • Automata és manuális üzemmód
  • Vízhálózatra köthető (automata vízvétel)
Menü