Krémfőző gép

Magas minőségű ipari krémfőző gépek Európa vezető gyártójától közvetlenül, keverő szerszámmal és dupla oldalfalú csészével teljesen rozsdamentes acélból. Széles körben alkalmasak élelmiszer ipari termékek főzésére mint dzsemek, pudingok, csokoládé, masszák, jégkrém, tojás, stb. Berendezéseink számos extra opcióval rendelhetők.

A Modul-Bake által forgalmazott krémfőző gépek ideális megoldást kínálnak péküzemek és cukrász termelők számára. Gépeinket előszeretettel használják továbbá éttermek, konyhák és szállodák is, széles funkcionalitásának köszönhetően.

Krémfőző gépek

K széria

Minőségi krémfőző gépek folyamatos szerszám általi cirkulációval 30-tól 200 literes kapacitásig. Billenthető, dupla falú (olajjal töltött, leégésmentes) csészével és rozsdamentes acél keverő szerszámmal. A berendezés folyamatos oldalfali tisztító szerszámmal („csésze fal lehúzóval”) is fel van szerelve. Minden berendezés teljes egészében rozsdamentes acélból készül.

A gép többek között kiválóan alkalmas liszt, mák és akár napraforgómag pörkölésére, továbbá pudingok, zöldségek, levesek, zselék főzésére is. A krémfőző géppel csokoládé is olvasztható. De a széles felhasználási kör itt nem áll meg, a lekvárok főzésére, sütemények párolására, különféle termékek tartósítására, töltelékek főzésére és tiramisu készítésére is használható. A gépek rendkívül megbízhatók és ellenállnak a terhelésnek, valamint az összes termékkel érintkező felület megfelel a legszigorúbb élelmiszeripari előírásoknak.

A krémfőző gép fontos része az egyszerűen kezelhető és átlátható kezelőpanel, mely digitális hőfokszabályzóval van felszerelve.A tartály forgató mechanizmus szignifikánsan emeli a kezelési komfortot. A praktikumot emeli a tankra épített betekintő ajtó, mellyel folyamatosan figyelemmel kísérheti a procedúrát és anélkül teszi lehetővé a további adalékok hozzáadását, hogy meg kellene állítani a berendezést.

A legújabb CE előírásoknak megfelelően gyártott berendezés eleget tesz a legújabb biztonsági és élelmiszerhigiéniai szabályozásoknak is.

  • Rozsdamentes acél csésze, keverő szerszámok és védőrács.
  • Digitálisan szabályozható hőmérséklet.
  • Figyelmeztető hang jelzi a kezelőnek az időzítőn beállított főzési idő végét.
  • A termék könnyedén eltávolítható a billenthető csészéből.

Magyar nyelvű termékismertető megnyitása

Technikai adatok, méretek a termékismertetőben

Videó

K típusú krémfőző gépek

Videó

Gyártónk bemutatkozó videója – „hogyan készülnek a krémfőző gépek”