Cégünk szerviz részlege alapvetően saját gyártmányaink és az általunk forgalomba helyezett berendezések javításával foglalkozik. A nem általunk gyártott / forgalomba helyezett berendezések javítását csak szabad kapacitásaink függvényében tudjuk vállalni. Megértésüket köszönjük.

Szerviz bejelentő lap

Szerviz igény bejelentéséhez töltse ki a bejelentő lapot

Sütőipari gépek szervize, javítása és felújítása

Cégünk több mint 20 éves gyakorlattal és az országban az egyik legjobban felszerelt technikai háttérrel vállalja sütőipari és cukrászipari gépek széles körének javítását, karbantartását és akár teljes felújítását.

Közvetlen gyári alkatrész utánpótlással rendelkezünk szinte az összes Olasz sütőipari géphez, de számos alkatrész kedvezőbb áron történő legyártására van lehetőségünk saját gépparkunknak köszönhetően.

A következőkben szerviz szolgáltatásaink kerülnek felsorolásra a teljesség igénye nélkül:

Felújított winker etázs

Sütőipari gépek teljes felújítása

Cégünk vállalja szinte az összes gyártó berendezésének teljes felújítását garanciával. A teljes felújítás alkalmával a berendezést az ügyfél újszerű állapotban kapja vissza és általában az új berendezés élettartamának 65-90%-át ezután újra képes ledolgozni.

Késcsere kenyérszeletelő gépekben

Vállaljuk az összes típusú kenyérszeletelő gép késeinek cseréjét és szervizét. Raktáron több mint 25.000 darab kést tartunk több mint 50 különféle méretben. A késcsere az esetek 99%-ban megoldható a helyszínen is kiszállással.

Késcsere kenyérszeletelő gépekben
Kiflisodró gép filccsere

Kiflisodró gép filcek cseréje

Vállaljuk a piacon kapható összes szalagos kiflisodró gép filceinek cseréjét. A filceket nagy mennyiségben és széles méretválasztékban raktározzuk. Magas minőségű filceink beszállítója az egyik legnevesebb Olasz gyártó. A kiflisodró filcek cseréje általában műhelymunka, mivel a filcek cseréje mellett általában szükséges forgácsolási és egyéb műveletek elvégzése a helyszínen gondot okozhat. A filccsere idejére igény esetén cseregépet biztosítunk.

Sütőipari gépek vezérlésének cseréje

Különféle sütőipari gépek vezérlésének cseréjét gyártóként viszonylag gyorsan és kedvező áron tudjuk megoldani. Egy régi nyomtatott áramkörökkel teletűzdelt kemence esetén például sokszor érdemesebb az egész rendszert újrakötni, mivel vagy nincs alkatrész utánpótlás, vagy sokszor az alkatrész többe kerül a berendezés értékénél. Az új vezérlés lehet teljesen analóg vagy akár digitális / érintőképernyős kivitel is. Természetesen nem csak a vezérlőpult gyártható újra, hanem a vezérlőpult által működtetett teljesítmény kapcsolók is.

Sütőipari gépek vezérlésének cseréje

Nyújtógép szalagok cseréje, kuplung javítása, hengertisztítók felújítása stb.

Tésztanyújtó gépek szalagcseréje akár helyszíni kiszállással, minőségi szalagokkal kedvező áron. Olasz szalagos kiflisodró gépek irányváltó mechanikájának javítása, SEEVER gépek csúszómechanikás kuplungjának felújítása kedvező áron, utángyártott alkatrészekkel. Tésztanyújtó gépek henger tisztítóinak felújítása, utángyártása a gyári árának töredékéért. Külön kérésre a nyújtógépek szalagjainak meghosszabbítását is el tudjuk végezni.