Cégünk szerviz részlege alapvetően saját gyártmányaink és az általunk forgalomba helyezett berendezések javításával foglalkozik. A nem általunk gyártott / forgalomba helyezett berendezések javítását csak szabad kapacitásaink függvényében tudjuk vállalni. Megértésüket köszönjük.

Berendezés adatai:

Hibaleírás:

Bejelentő adatai:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező
A bejelentő lap elküldésével a szerviz költségeket és feltételeket a bejelentő elfogadja!

Szerviz költségek, feltételek:

Kiszállási díj 140 HUF / km (nettó) 1 fő vagy 200 HUF / km (nettó) 2 fő esetén,  minimális kiszállási díj 10.000 HUF (nettó)
Szerviz óradíjak: 7.000 HUF / óra / fő, minimális szervizdíj 15.000 HUF (nettó).
A kiszállási díj abban az esetben is felszámításra kerül, ha a hiba elhárul mire a szerelő az ügyfélhez ér, de az ügyfél írásban nem mondja le a megrendelt munkát mielőtt a kiszállás elkezdődik.
Műhelygaranciás gépek esetén a kiszállási díj a garanciális időn belül is felszámításra kerül.
Garanciális időn belül amennyiben a javítás közben kiderül, hogy a hiba nem garanciális jellegű, a kiszállási díj és a javítási díj is felszámításra kerül.
Folyamatban lévő, de be nem fejezett javítás esetén, amennyiben az ügyfél a javítást mással fejezteti be, az elvégzett munka kiszámlázásra kerül.
A szerviz óradíj a bevizsgálás időtartama alapján és a kiszállási költség abban az esetben is felszámításra kerül, ha az ügyfél a javítást nem kéri, mert a berendezés műszaki állapota miatt a javítási költség túl magas lenne a gép aktuális értékéhez viszonyítva (“nem éri meg javítani”).
Kiszállást csak megfelelően és hiánytalanul kitöltött bejelentő lap alapján indítunk.

Menü