Cégünkről

Cégünk 1989-ben alakult, Magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Az eltelt évek során a folyamatos fejlődésnek köszönhetően mára a hazai piac meghatározó szereplőjévé váltunk.

Magyarországon két telephellyel rendelkezünk. Központi 1500 négyzetméteres üzemünk Budapesten található, ahol az irodák / raktár mellett az összeállító üzem és szervizközpont is működik. 600 négyzetméteres lemezmegmunkáló üzemünk Göncön található, továbbá saját irodával és szervizműhellyel rendelkezünk Szatmárnémetiben is.

A gépgyártás mellett cégünk több mint 40, főként európai beszállító összesen 250 különböző gyártmányának hivatalos magyarországi képviselete. Széles választékunkkal szinte minden sütőipari és cukrászipari igényt ki tudunk elégíteni.

Az új gépek mellett széles használt és felújított gép kínálattal rendelkezünk, továbbá nagy szakértelemmel és kiemelkedő technikai háttérrel vállaljuk sütőipari gépek javítását és felújítását is gyári vagy utángyártott alkatrészekkel.

Gönc üzem

Tevékenységünk 4 fő részre osztható

Sütőipari gépek gyártása:
Megalakulásunk óta foglalkozunk kenyérszeletelő gépek gyártásával, de mára ez több más géppel (zsemlemorzsa daráló gép, lemeztisztító gép, forgókocsis kemence, stb.) bővült. Éves kapacitásunk 350-400 darab berendezés. A gyártásnál irányelveink a megbízhatóság a hosszú élettartam az esztétikus megjelenés, és a kedvező ár.

A tervezés a legújabb 3D CAD programok segítségével történik, a minőséget és megbízhatóságot többek között az alkalmazott CNC gépek, a sokéves gyártói tapasztalat és a gondosan válogatott beszállítói háttér is garantálják. A jelenlegi termékeink folyamatos fejlesztése mellett több új berendezés bevezetése is céljaink között szerepel.

Az általunk legyártott berendezések száma 2014-ben elérte a 3500 darabot.

Gépparkunk:
1 db CNC lézervágó gép (max táblaméret: 2000×4000 mm)
1 db CNC élhajlító gép (4 méteres)
2 db CNC eszterga
1 db CNC robothegesztő gép (FANUC)
1 db CNC marógépó
2 db Lézerhegesztő gép
1 db egyetemes eszterga gép (EN400/1500, felújítva: 2012)
1 db PILOUS ARG240 H félautomata szalagfűrész
1 db FEMI NG120 félautomata szalagfűrész
1 db OPTIMUM szalagfűrész
1 db CSEPEL oszlopos fúrógép inverterrel
1 db HELTOS oszlopos fúrógép inverterrel
4 db három fázisú, 250 Amperes szinergikus CO hegesztő gép (ebből 1 db vízhűtéses)
1 db három fázisú, 320 Amepers CO hegesztő gép
1 db FRONIUS CO hegesztő gép
2 db AWI hegesztő gép
1 db WELDI vízhűtéses 300A AWI hegesztő gép
1 db DIGÉP lemezolló
1 db lemezhengerítő gép

Sütőipari gépek szerviz, felújítás: Sokéves tapasztalattal vállaljuk a sütőipari gépekkel kapcsolatos szerviz tevékenységek elvégzését, valamint ezek szakszerű teljes felújítását garanciával.

Új, használt, felújított sütőipari gépek forgalmazása: Cégünk több vezető európai cég termékeinek közvetlen importőre és hazai szervize.

Robothegesztés - Modu-Bake
Lézervágó gép - Modul-Bake Kft.
Budapest- bemutatóterem
1
Legyártott berendezés 2023-ig
1
Ügyfeleink száma

Elérhetőségeink megtekintéséhez kattintson ide: