Vetőszerkezet emelők

A vetőszerkezet emelők hasznos kiegészítői az etázskemencéknek (vetőskemencéknek) és fontos berendezései egy modern péküzemnek. Segítségükkel csökkenthető a dolgozók fizikai terhelése, valamint a szükséges dolgozók száma is a manuális emeléshez képest. Ennek köszönhetően növelhető az üzemi hatékonyság a kapacitás növelésével és a bérköltség csökkentésével. Az automata rendszereknek köszönhetően a bevetést hölgyek is végezhetik. Ezek a vetőszerkezet emelők szinte bármilyen kemencéhez hozzáépíthetők.

Rugós vetőszerkezet emelők

Ollós bevetőszerkezet emelők

A legegyszerűbb és legolcsóbb manuális megoldás. Az ollós rendszert egy rugós mechanizmus emeli az orsón beállítható magasságba, melyet a sütőkamrák magasságának megfelelően lehet szabályozni. Hátránya, hogy akkor is helyet foglal a kemence előtt, ha éppen nincs használatban. A szerkezethez speciális vetőszerkezet szükséges, mely a rendszerrel együtt megvásárolható és csak kevéssel kerül többe egy szokványos vetőszerkezettől.

Jellemzők

  • Kedvező ár
  • Egyszerű, akár az ügyfél által is kivitelezhető telepítés
  • Minden típusú kemencéhez hozzáilleszthető

Ár:

1.000 EUR-tól

Kemencéhez épített vetőszerkezet emelők

Manuális rendszer, melyet cégünk a kemence elejéhez épít. Előnye, hogy használaton kívül az elszívó ernyő magasságába emelhető ezáltal nem foglal helyet az üzemben. A szerkezethez speciális vetőszerkezet szükséges, mely a rendszerrel együtt megvásárolható és csak kevéssel kerül többe egy szokványos vetőszerkezettől.

Jellemzők

  • Használaton kívül nem foglal helyet az üzemben
  • Minden típusú kemencéhez hozzáilleszthető

Automata motoros vetőszerkezet emelők

A legmodernebb megoldás a bevetési művelet elvégzésére. A szerkezet működése teljesen motorikus, mind a bevetést mind pedig a termék kitárolását automatikusan elvégzi.

Jellemzők

  • Motorikus működés
  • Bevetés és a termék kitárolása is megoldott
  • Üzemen kívül a szerkezet a kemence elszívó magasságába emelhető, így a lehető legkevesebb helyet foglalja el

Ár:

11.000 EUR-tól